Treceți la conținutul principal

Vase pentru aranjamente florale

Florile sunt una dintre cele mai frumoase creatii ale naturii. De secole, florile au fost iubite au fost iubite si ridicate la rang de arta de fiecare epoca.Natura nu surprinde de fiecare data cu adevarate minuni. Ele sunt un dar pentru acest pamant. Pentru a sarbatori frumusetea pe care o aduc in sufletele noastre, putem invata simbolismul florilor sau pur si simplu mirosindu-le sa le iubim.
Majoritatea florilor, fie ca sunt de gradina sau de apartament, se pot planta cu maiestrie, intr-un ghiveci placut, colorat, de dimensiune potrivita. Asa ca indiferent daca ai o gradina mica sau o mare, vasele din lut ofera o nota calda, placuta si sigura de confort vizual.

Vase din ceramica arsa, pentru flori si aranjamente florale. 
Se poate realiza și personaliza, forma, marime, culoare.
Il puteți cumpăra direct din magazin și ajunge la dv. prin curier. 


                                                        Vas pentru flori
Realizat din lut cu material colorat in masa, cu pigmenti si glazura pentru impermeabilitate, cu material aplicat si apoi sculptat. Si o greutate apreciabila 4 kg :))
Este disponibila
Si nu uitati este atipica, imperfecta si lucrata cu mana libera.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Butterfly ceramic on canvas

Unora le plac fluturii, altora culorile.  Am incercat sa le imbin.  Am creeat fluturi din ceramica, am pus culoare pe panza si voila! Le puteți comanda direct din magazin  

Macrameurile pe argila!!

Port macrameurile  pe argila!! De la farfuriute la platouri de mari dimensiuni, sau obiecte pur decorative. Oricare din ele se pot realiza pe comanda si pe culorile dorite, Pretul il stabilim in functie de lucrarea solicitata, cantitate, etc Motivele le putem alege impreuna, Se pot crea obiecte ce se ofera cadou si ce pot ramane in casa fiecaruia ( fara sa fie aruncate in primul cos) .

Martisoare Pandantiv 10/set

Martisoare unicat lucrate si pictate manual, din ceramica arsa.  In forme si marimi diferite, ele pot fi purtate ulterior ca si pandantive.  Puse pe un simplu snur, materialul natural, creeaza o senzatie de bine.  Pachet de 10 exemplare.  Martisoarele vin impachetate individual Apesi pe link pentru comanda.